Kort fortalt

  • Der er mulighed for Fiber i alle lejligheder
  • Højtliggende
  • Parkeringspladser på hele området undtagen brandvejene
  • Attraktivt beliggende, tæt på bus og indkøbsmuligheder
  • Kirke, natur og skov lige omkring os
  • Et godt og fredeligt sted at bo

 

Bygningerne

Bygningerne blev opført i perioden 1970-71. De opførte mure består både udvendig og indvendig af mursten. Vestvendte gavle er ekstra beskyttet mod slagregn. Taget er indenfor de seneste år blevet fornyet. Altandøre og vinduer er af de enkelte ejere udskiftet med vedligeholdelsesfrie materialer.

 

I foråret 2006 fik samtlige ejerboliger opsat en 4,0 x 2,5 m stor altan med tilhørende sideafskærmning.

 

Endegavlene er i forbindelse med den fortsatte vedligeholdelse blevet isoleret og beklædt med plader, der farvemæssigt matcher med byggeriet.

 

I 2018 blev fuger ved alle vinduer udskiftet, og loftene i de tre blokke blev isoleret.

 

I 2020 blev flisebelægning på udendørsområderne udskiftet.

 

Vaskeriet er fælles for hele Solparken og her er der installeret moderne vaskemaskiner og tørretumbler. Der findes desuden indendørs og udendørs tørremuligheder.

 

Opvarmningen sker ved fjernvarme, og samtlige fyrrum er udstyret med varmevekslere. Der foretages hvert år lovbefalet energikontrol.

 

Parkeringspladserne er til fri afbenyttelse, men ejerforeningen tillader ikke langtidsparkering af trailere og campingvogne.

 

 

Indkøb

En beboer i Solparken sagde engang:

"Jeg føler, at jeg bor uden for byen, men alligevel i centrum"

 

Der er ca. 100 meter til nærmeste Spar-købmand og ca. 10-15 min. kørsel til Aalborg Centrum eller City Syd.

På vejen ind til centrum vil man i Hasseris og i Skipperen ved Hobrovej finde yderligere nærforretninger og pengeinstitutter.

 

Transport

I dagtiden kører der hvert 15 minut en bybus fra Solparken. Om aftenen samt Lør- og Søndag kører bussen hver ½ time. Derudover findes der en Servicebus, der kører i dagtiden samt Lørdag formiddag.

 

Der er ca. 1 kilometer til motorvejsnettet, hvorfra man kan køre i nordlig- og sydlig retning. Det betyder, at lufthavnen kan nås indenfor 35-45 minutter og Århus indenfor ca. en 1¼ time.

 

På Hobrovej er det muligt at stige på regionalbusser.